Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Gebroeders Van Vooren – sterke aannemer, sterke woning!

Wilt u een woning bouwen? Dan vertrouwt u het liefst op een solide en betrouwbare bouwfirma. Doe daarom een beroep op Gebroeders Van Vooren. Wij bouwen woningen met hart en ziel. Al 25 jaar. En dat kan tellen!

 

Onze stijl? De uwe!

Gebroeders Van Vooren bouwt uw woning vlug, efficiënt én doelgericht. Wij beperken ons niet tot specifieke stijlen, maar houden altijd rekening met uw wensen. Bovendien werken wij heel flexibel samen met onderaannemers. Want alleen zo gaat het vooruit, en geniet u in geen tijd van uw nieuwe droomhuis.

 

Opvolging van begin tot einde

Hebt u geen nieuwbouwplannen, maar wilt u uw huidige woning renoveren? Ook dan is Gebroeders Van Vooren dé aannemer die u zoekt. Net als bij een nieuwe woning, krijgen renovaties onze onverdeelde aandacht. Wij kiezen alle materialen nauwkeurig uit, en zorgen voor een intensieve begeleiding en opvolging van uw project. Zoals altijd staan uw wensen centraal!

 

Voor elk budget

Ons ervaren en getalenteerde personeel koppelt puur vakmanschap aan de allernieuwste bouw- en renovatietechnieken. Alleen zo garanderen wij duurzaamheid, efficiëntie én een uitstekend resultaat. Reken bij Gebroeders Van Vooren op duidelijke afspraken en een correcte prijs. Wij bieden oplossingen en mogelijkheden voor elk budget.

 

Contacteer ons!

Wilt u bouwen of renoveren? Bel Gebroeders Van Vooren op 09 371 89 42 voor een afspraak of meer informatie.

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.
 Bereken route